Din fantasi vår utmaning!
 
 
 
Inredning

Om ni vill ha ett klassiskt och tidlöst kök, som är mysigt och utstrålar värme, erbjuder vi naturlig eller betsad inredning i massivt trä, som ser ännu mer elegant ut med glasdörrar med tennramar, höga bufféer, rullande skåp och facetterade eller böjda dörrprofiler.

Om ni vill ha dörrar med trä mönster, men massivt trä verkar för exklusivt. Är släta fanérdörrar som kan betsas i olika färger en smakfull lösning. När man kombinerar trädörrar och målade dörrar får man ett behagligt varmt och och intressant resultat och man behöver inte vara rädd för att köket blir för enformigt eller tråkigt.

Du är trollbunden av enkelhet och minimalism - vi tillhandahåller MDF-dörrar med olika profiler i 600 olika fäger och nyanser. Det moderna köket piffas upp med skåp med aluminiumramar och diverse dörrmekanismer. Korgsystem och lådor som kan dras ut där åtkomst djupt inne i skåp betydligt förenklar, blir mer och mer populära.

Om köket bara används till att koka kaffe och göra smörgåsar kan vi hjälpa till att hitta en lösning genom att kombinera skåp efter behov och mål.

Tillbehörskatalog